Ervaring van anderen

by RenskeReniers

Ik kan je wel vertellen dat werken met mij een feestje is, maar hé, wat anderen schrijven vind ik veel belangrijker

Ik voel zoveel rust in mijn lijf, omdat jij mij uitnodigt om te blijven voelen. Om erbij te blijven. Ik was daar zo bang voor en toch is hét het allergrootste cadeau dat ik mezelf gegeven heb. Dankjewel voor de veiligheid die ik heb ervaren. Dankjewel voor het vertrouwen dat je geeft - Julia, 28
Twee maanden geleden stapte ik door Renske haar poort en er volgde een hele dikke omhelzing! Dat voelde zo warm. Tijdens onze eerste ontmoeting vroeg ze hoe mijn hart voelde: gesloten, donker. Nu, bijna drie maanden later voel ik me zoveel meer open: voor mijn dochters, voor mijn partner en voor het leven! Ik ben Renske zo dankbaar en weet zeker dat ik bij haar terugkom! - Marleen, 35
Jij hebt een unieke combinatie van speelsheid en diepgang. Tijdens elke sessie sta ik er versteld van hoe veel mijn lijf vasthoudt en heeft vastgehouden en hoe fijn het voelt om echt los te mogen laten. Ik voel zo veel meer ruimte in mijn lijf, in mijn hoofd, in mijn leven. Ik ben je zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen! - Marjolein, 41

Ik volg je al een hele tijd, maar vond het super spannend om af te spreken. Ik ben zo blij dat ik JA heb gezegd. Tegen dit avontuur. Ik voel me zo veel vrijer. Ik zal het vooral niet vergeten dat jij zei: Kom! en dat we gingen dansen alsof iedereen keek ;) Dankjewel voor je veilige ruimte, voor je eerlijkheid en je aanmoediging en de inspirerende sessies - dat koester ik. - Amanda, 35

Zelf ervaren?

YOU ARE SO WELCOME