Mentorship 6 of 12 maanden

by RenskeReniers
I welcome ALL of you in

Een mentorship is de meest intieme manier om met mij samen te werken.

Tijdens een mentorship loop ik een tijdje met je mee, naast je. 6 of 12 maanden.

In mijn praktijk en sessies bied ik een fijne, veilige ruimte om je binnenwereld te ontdekken, om je eigen ritme te herkennen. Ik nodig je uit om naar het voelen te bewegen. wist je dat je voelen de toegangspoort is naar innerlijk weten? daarnaar leren luisteren en daarop leren varen, brengt je thuis in je leven. dan kun je je ware talenten inzetten en jezelf laten zien zoals jij bent. en dat geeft rust, ontspanning en plezier. en dat verdien je.

dat is waar we beginnen.

*

Wanneer is dit iets voor jou? Je verlangt ernaar om meer in je lijf te komen. je bent al een tijdje op weg; je weet en herkent al een aantal patronen, het leven en doorbreken lukt niet. je leeft veel in je hoofd; dingen komen moeilijk van de grond, landen niet echt in je leven. je geeft, werkt hard voor liefde, geld, waardering. je voelt dat er veel meer leeft/schuilgaat in je, dan waar je ruimte aan geeft.je bent vaak hard voor jezelf, vind het moeilijk om structureel goed voor jezelf te zorgen: emotioneel, fysiek, spiritueel, mentaal en verlangt ernaar om jezelf te zijn. je bent het gewend om dingen alleen te doen en daardoor houd je letterlijk veel binnen, terwijl er veel naar buiten wil – ik zie je.

Wat levert het je op?

zo veel rust • je voelt je veilig en stevig bij jezelf, we maken de beweging naar binnen: naar je innerlijk kind, naar die gevoelens en emoties die er niet (mochten en mogen) zijn • je durft keuzes te maken die bij jou passen > geeft richting en zelfvetrouwen • je ervaart meer ruimte (voor lichte gevoelens) • ontspanning en plezier worden prioriteit : je hoeft niet meer zo hard te werken en kan veel beter ontvangen

Lees hier de ervaringen van anderen.

Kennismaken?

Veelgestelde vragen

Wat levert het me op? Dat lees je hierboven of anders kan je de ervaringen van anderen lezen.

Wat zijn de kosten? Dat lees je hier, bij tarieven.

Kan ik de sessies ook in termijnen betalen? Ja, ook dat kan.

Is het ook mogelijk om de sessies gedeeltelijk online plaats te laten vinden? Ja, dat is mogelijk. Al ben ik een groot voorstander ervan om minimaal 1 van onze sessies LIVE plaats te laten vinden.

Waarom moet ik bij jou zijn ;)? Nou, als je mijn energie fijn vind en als je je kan herkennen in wat ik schrijf, dan denk ik dat we goed zitten ;)… je mag bij mij zijn omdat het een feestje is om met mij te werken: omdat ik geloof dat de moeilijke dingen en processen (ik deins eigenlijk nergens echt voor terug) ook lichter en makkelijker kunnen en ik ben hier om je aan te moedigen en inspireren dat je dat kan én mag!

Kan ik op een laagdrempelige manier met jou kennismaken? JA ZEKER! Op Instagram en facebook ben ik met tijden heel actief. Je bent ook welkom tijdens een ander (online) event, check de agenda.

Ik wil graag met je werken, maar heb het geld (nog) niet, wat nu?! ik ben er een groot voorstander van dat een uitgave best (een beetje) pijn mag doen: vooral als het je dicht brengt bij de plek waar je voelt dat je wilt zijn in je leven EN ik denk graag met je mee, dus welkom en dapper trouwens! .