Tarieven

by RenskeReniers

·

Massage

1x massage 60 min €65,00

1x massage 80 min €75,00

Jouw massages brengen me telkens in zo'n diepe ontspanning! Heerlijk!

·

1:1 Deep dive sessie

healing, lichaamswerk icm coaching

90 minuten €99,00

120 minuten €111,00

jouw werk is levens veranderend: jij weet meteen een veilige ruimte te creëren waarbij gelijkwaardigheid en vooral oprechtheid: dat waar het écht over gaat, wordt blootgelegd. DANK voor wie je bent en wat je brengt. 
Hi There.

·

1.1 Welcome ALL IN Traject

PS. dit traject is levensveranderend:

het is een enkele reis naar emotionele volwassenheid.

healing, lichaamswerk, coaching.

Je gaat een commitment met jezelf aan.

We plannen minimaal 5 afspraken in.

ik heb al heel veel coaches gehad en dingen geprobeerd, maar jij raakt meteen de kern. Het is alsof ik meteen ontmaskerd word in de goede zin van het woord. Al tijdens de eerste sessie kwamen we bij waar de echte angel zit; zo diep ben ik eerder nog nooit durven gaan. Dankjewel voor de enorme vrijheid en zelfvertrouwen die ik ervaar.

Een intake sessie duurt 90/120 min

(we nemen uitgebreid de tijd en kan je zien als eerste sessie!)

5 x 100 minuten = €777

(dit is inclusief intake)

de kennismaking met mijn onderbewuste patronen en hoe vaak ik me heb gedragen als een klein kind, waren zowel zo confronterend als bevrijdend voor me. het voelt alsof mijn leven weer van mij is, alsof ik mijn eigen keuzes kan maken. het onzekere meisje voelt zich gezien. ik wil jou en vooral mezelf heel erg bedanken dat ik mezelf dit gegund

ik had echt geen idee hoeveel onbewust gedrag ik vertoonde: hoe vaak ik mezelf inhield, hoe ik niet boos mocht zijn en hoe weinig ik eigenlijk echt durfde te voelen. gelukkig kom ik daar bij jou niet mee weg. jij gaat meteen naar de kern en dat vond ik zowel heel confronterend én het gaf heel veel rust: eindelijk echt thuiskomen. eindelijk echt mijn muren laten zakken. eindelijk de liefde die ik voel toelaten naar mezelf. ik ervaar zo veel meer ruimte en plezier. Ik leer heel graag meer van je!

Voel je een JA, of vind je het spannend

– stel je het al een tijdje uit’;)

– schroom niet om contact met me op te nemen.