Vrouwencirkel

by RenskeReniers
Nell Dorr (1893-1988); [Jacket cover photo for “Mother and Child” first edition]; ca. 1940; Gelatin silver print; Amon Carter Museum of American Art, Fort Worth, Texas, Gift of the Estate of Nell Dorr; P1990.45.203

When woman gather, magic happens * als vrouwen samenkomen, ontstaat er magie.

Eens per maand, op vrijdagavond stel ik mijn zolder beschikbaar voor vrouwen. We komen samen in een kleine groep van max. 6 vrouwen en maken ruimte voor wat er echt leeft. Vrouwen vragen me vaak, wat is dat – een vrouwencirkel? en heel eerlijk, ik kan daar geen passend antwoord op geven. net zoals het werk dat ik faciliteer. Wat ik erover kan zeggen: een vrouwencirkel is een veilige, warme plek waarin we samenkomen als vrouwen. Waarin je kan ontspannen en verzachten en opladen. Bij jezelf zijn. Zonder maskers. We maken ruimte voor wat er leeft. Soms zijn we stil, soms dansen we, andere keren schrijven we, openen we ons hart. Soms doen we oefeningen. Soms steken we kaarsen aan. Zingen we. Bidden we.

Mijn ervaring? en de ervaring van andere vrouwen die regelmatig deelnemen? We zijn zó gewend om onze dagen vol te plannen, dat er weinig ruimte is, we gunnen onszelf vaak dat te weinig, om echt aan te komen. om onze eigen gevoelens te voelen, om ruimte te maken, om te verzachten en een ruimte te bieden voor wat er leeft in andere vrouwen (waar vaak heel veel herkenbaarheid is).

We openen ons, we komen opdagen, we zijn er voor onszelf en vanuit die plek voor elkaar.

Een vrouwencirkel is perfect voor als je voelt dat je veel vanuit je mannelijke kant (doen, hard werken, pleasen, overgeven, vanuit je bescherming) leeft en verlangt naar meer openheid, flow, zachtheid en verbinding.

Er gebeurt altijd precies wat er nodig is en ik voel me ongelofelijk dankbaar dat ik dit mag faciliteren én dat ik me steeds veiliger voel in mijn vrouw zijn, in mijn zachtheid. dit werkt door in mijn eigen leven en het leven van alle vrouwen.

Voel je welkom om eens aan te sluiten. In de agenda vind je de data ♥, van te voren graag even aanmelden. LET OP! ik houd ruimte voor je vanaf het moment dat je je aanmeldt, als je binnen 24u afmeld, breng ik €25,00 in rekening voor de gemaakte kosten en energetische ruimte.