Welcome ALL in – 1.1 traject

by RenskeReniers
 

 

je wilt méér plezier, méér verbinding, méér leven; méér van jezelf zijn?

 

dan wordt het de hoogste tijd om meer van jezelf te verwelkomen.

Een mentorship is de meest intieme manier om met mij samen te werken.

 

 

 

dat is waar we beginnen: bij je lijf. bij verwelkomen bij wat er écht leeft. We verwelkomen steeds een beetje meer, zodat er innerlijk ruimte ontstaat voor wat er geboren wil worden.

 

 

wat we gaan doen:

 

Jouw energetische ruimte leren kennen en voelen

ontdekken wat er IN jou gebeurt en wat er leeft:

voel je je veilig, onveilig, groot, klein? ben je aanwezig of ergens anders?

contact maken met je lijf

leren luisteren – erbij blijven

waar geef ik mijn macht en kracht weg? waar neemt het meisje/jongetje dat zich onveilig voelt het van mij over en waar verlaat ik mezelf?

hoe kan ik mezelf meer openen voor het leven? hoe kan ik erbij blijven?

 

mijn werk gaat over de vertaalslag maken naar de praktijk,

IN je huidige leven.

 

ik nodig je uit naar je lijf, naar je onderbewuste, naar het voelen, waar woorden overbodig zijn.

 

 

ik nodig je uit om steeds meer van jezelf te verwelkomen

 

 

Ik werk lichaamsgericht + intuïtief.

we werken met je shadow; het onderbewuste. we gaan werken met je innerlijke kinderen. dit traject legt een nieuw, stevig fundament, zodat je kan leven in plaats van overleven. Zodat je kan gaan kiezen, in plaats van je kracht en macht weggeven.

 

werkervaring

ik werk al mijn hele leven met mensen, eerst was dat vooral onbewust en kwam dat vanuit een plek dat ik mensen wilde redden en fixen. vanaf 2018 heb ik 400+ mensen mogen begeleiden tijdens 1.1 sessies, trainingen en groepsessies, waardoor mijn werk en ervaring zich blijft verdiepen. omdat ik ervoor kies om innerlijk te blijven groeien, groeit mijn werk en dat wat ik aanbied met me mee. In 2022 is mijn unieke methode Welcome ALL in geboren, dat ik zowel online als offline aanbied. Het is een ervaringsgericht traject, omdat ik geloof dat hoe meer we van onszelf verwelkomen, hoe meer we in onze eigen kracht kunnen staan.

 

 

Lees hier de ervaringen van anderen.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Wat levert het me op? Dat lees je hierboven of anders kan je de ervaringen van anderen lezen.

Wat zijn de kosten? Dat lees je hier, bij tarieven.

Kan ik de sessies ook in termijnen betalen? Ja, ook dat kan.

Is het ook mogelijk om de sessies gedeeltelijk online plaats te laten vinden? Ja, dat is mogelijk. Al ben ik een groot voorstander ervan om minimaal 1 van onze sessies LIVE plaats te laten vinden.

Waarom moet ik bij jou zijn ;)? Nou, als je mijn energie fijn (of juist helemaal niet fijn, eerder confronterend) vind en als je je kan herkennen in wat ik schrijf, dan denk ik dat we goed zitten ;)… je mag bij mij zijn omdat het een feestje is om met mij te werken: omdat ik geloof dat de moeilijke dingen en processen (ik deins eigenlijk nergens echt voor terug) ook lichter en makkelijker kunnen en ik ben hier om je aan te moedigen en inspireren dat je dat kan én mag! Het is mijn grote gave om voorbij de woorden te voelen naar wat er echt leeft.

Wat mag je van mij verwachten? ik kom vanuit een plek van ervaring, dat maakt dat ik als mens naast je sta, terwijl jij jezelf kan leren dragen. ik werk diep en praktisch, dat betekent dat je het IN je leven kan gaan integreren. Je mag van mij verwachten dat ik een toegewijde student van het leven ben en blijf, waardoor ik ervoor kies om innerlijk te blijven groeien,. Meaning: ik ben gewoon maar mens, net als jij. en we doen allemaal. Als het volledig mens willen zijn jou uitnodigt, dan zijn we wellicht een match.

Kan ik op een laagdrempelige manier met jou kennismaken? JA ZEKER! Op Instagram en facebook ben ik met tijden heel actief. Je bent ook welkom tijdens een ander (online) event, check de agenda.

Ik wil graag met je werken, maar heb het geld (nog) niet, wat nu?! ik ben er een groot voorstander van dat een uitgave best (een beetje) pijn mag doen: vooral als het je dicht brengt bij de plek waar je voelt dat je wilt zijn in je leven EN ik denk graag met je mee, dus welkom en dapper trouwens! .