Werk met mij

by RenskeReniers

Met mij werken is een feestje,

zeggen de meesten van mijn klanten.

Het is vernieuwend, speels, inspirerend, anders, open, gelijkwaardig, oprecht.

Het voelt als thuiskomen,

elke sessie een beetje meer.

We duiken diep. Gaan naar binnen.

Word stevig in je binnenwereld,

zodat je kan ontspannen en stralen in de buitenwereld.

Ervaring?

Ik ben zowel een student van het leven als een juf voor alle dingen die ik graag had willen leren én gelukkig want omdat ik ze niet heb geleerd, mocht ik zelf op onderzoek en heeft dat me heel stevig gemaakt van binnen.

Ik ben super super gepassioneerd over de binnenwereld,

want als je je stevig voelt in je binnenwereld,

kan je meer ontspannen en stralen in de buitenwereld!

Sinds 2015 is innerlijk reizen een groot onderdeel van mijn leven. Sinds 2018 mag ik mezelf officieel bezielingscoach noemen en heb ik 100+ mensen mogen inspireren en begeleiden naar hun binnenwereld. Ik heb me gespecialiseerd en blijf me specialiseren in het werken met het innerlijk kind/puber, omdat daar heel veel GOUD verscholen ligt. Ik bied een fijne, veilige ruimte waarin je je binnenwereld kan ontdekken,

OFFLINE • In mijn praktijkruimte in Moerdijk (brabant) ben je heel erg welkom voor een INTUITIEVE MASSAGE , een 1:1 HEALING SESSIE of MENTORSHIP. Je kan een Vrouwencirkel, meditatie ochtend of workshop bijwonen.

ONLINE • Met grote trots presenteer ik mijn ONLINE lessen, doe je LIVE mee met de eerste ronde? Of misschien wil je eerst aan de slag met het werkboek en/of ervaren wat meditaties en ontspanningsoefeningen voor je kunnen betekenen?

Voel je al een JA, TOF!

Meer lezen?

Check deze pagina’s.

X