Jij voelt dat er veel meer in je zit dan er tot nu toe uitkomt, heb je al anders gekeken?

Als je de manier waarop je kijkt verandert, veranderen de dingen waarnaar je kijkt. Simpel, toch? It’s not. Maar wel heel waardevol. Lees je mee?

Ruis

💫Wat ik keer op keer op keer zie is dat de meesten van ons zich bezighouden met ‘de verkeerde dingen’. We willen bijvoorbeeld een groter huis, een leuke(re) relatie, betere gezondheid, onze administratie op orde krijgen, meer tijd, aandacht en verbinding met de mensen om ons heen, nu echt eens meer dingen voor onszelf doen, zodat we meer rust ervaren, ons ontwikkelen op werkgebied.

We willen ons bijvoorbeeld blijvend gezond, krachtig en ontspannen voelen en we durven vervolgens niet echt te kijken naar waar het echt schuurt.

Ik ben iemand die de ruis weghaalt en dát is mega spannend en confronterend.

Dan blijft er over wat er écht is: ik ben bang om fouten te maken, ik voel me klein, ik ben bang dat ik incapabel ben, ik ben bang dat ik niet goed genoeg ben, niet leuk, waardevol, slim genoeg of mooi.


💫Juist daar ontstaat een gat/lek: in een (blijvend) gevoel van ontspanning, energie, zelfvertrouwen en levensgeluk of het gebrek daaraan.

💫 Ik houd me bezig met het bouwen van een stevig innerlijk huis, niet een kaartenhuis dat omwaait bij de minste of geringste tegenslag.

💫Door (anders te) leren kijken naar waar het schuurt. Door te voelen wat daaraan ten grondslag ligt. En daar op een andere, volwassen manier mee om te gaan.

Zodat je blijvend meer zelfvertrouwen, ontspanning en levensgeluk kan ervaren. Op het gebied van omgeving / bedrijf/carriére/financiën/gezondheid/familie & vrienden/ romantiek/ persoonlijke groei/ plezier/levensinvulling.


Ik ben er voor mensen die voelen dat er véél meer in ze zit dan er tot nu toe uitkomt.

Liefs,

Renske




Vorige
Vorige

Praktische voorbeelden van ‘dingen’ waar je zelfvertrouwen voor nodig hebt

Volgende
Volgende

Over troostfriet en de reis naar volwassen, vervullende relaties - ja dat lees je goed;)